QUÈ ÉS MINI INTRAMURS

QUÈ ÉS MINI INTRAMURS

És una programació paral·lela dirigida a un públic familiar, on poder acostar-se amb xiquets i xiquetes a l’art i la cultura d’una manera activa. Donat el creixent nombre d’activitats dirigides al públic infantil que estan sorgint en la ciutat, el Festival Intramurs, aposta per donar un lloc privilegiat a este públic amb una programació pròpia. És fonamental que, si el Festival pretén acostar l’Art i la Cultura al ciutadà i, especialment, traure-ho al carrer, també els xiquets i xiquetes han d’estar presents de manera activa. Així sorgix Mini Intramurs, una secció del Festival que centra la seua programació en els dos caps de setmana i que compta amb activitats artístic culturals diverses: tallers amb artistes i professionals, realitzant obra pròpia o treballs en equip, passejos culturals i artístics amb guies professionals, obres de teatre, circ, pallassos, contacontes; una llarga programació que cada any se supera.

PÚBLIC

El públic a qui es dirigixen les activitats de Mini Intramurs comprén xiquets i xiquetes des dels 6 mesos fins als 14 anys. Algunes de les activitats deuen d’anar acompanyats d’algun familiar. Molts dels tallers tenen aforament limitat, per la qual cosa és convenient inscriure’s prèviament.

FINALITAT

Oferir als xiquets i xiquetes l’oportunitat d’acostar-se a descobrir les diverses disciplines artístiques des de la participació activa, així com mostrar formes d’oci vinculades amb l’aprenentatge, l’estímul intel·lectual i sensorial, el procés creatiu, el treball en equip i els valors que la cultura i l’art són capaços de transmetre.

Cartel MINI